Sunday, June 10, 2012

Rehat Minda di Janda Baik, Bentong, Pahang.

Papantanda Resort....
(no. tel tu dah tak valid rasanya)

     
Pelan Kawasan D' River Training Resort, Janda Baik, Pahang....tapi dah ada sedikit perubahan.

 Kedudukan chalet riverview

 Chalet yang kami bermalam, chalet no. 10.
(My wife cooking for our dinner..)

 Jalan masuk ke D' River Training Resort

 Tempat mandi-manda, sebelah chalet je...kat sini je dalam sikit.
Angah dah sejuk berendam, kakak tak nak naik lagi tu..

 Lagi tempat mandi...yang ni area chalet yang lain la.

Kawasan mandi-manda yang sedikit privacy...jauh sikit pada chalet.

Ni la tempat barbeque kami a.k.a dapur kami.
Asal je nak masak mesti si kucing tu datang...

Lagi sekor kucing yang pasti datang time masak..
Menu harian kami utk 3 hari 2 malam....
Ayam panggang, sotong bakar & udang bakar. Nasi..masak pakai periuk karan, bawak dari rumah..

Unggun api di malam hari.

 Jambatan untuk ke chalet.


 Kolam ikan yang agak terbiar.

 Berlatarbelakangkan kawasan bukit.

Pondok @ wakaf yang unik, perabungnya guna tempayan tu..

1 comment: